Blue Flower

Jeg har specialiseret mig i, at optimere processer omkring mundtlig fremlæggelse, for derved at maksimere den enkeltes præstation.

Mit mål er, at forbedre denne proces så du fremstår selvsikker og handlekraftig i f.eks. jobsamtaler, fremlæggelser eller eksamenssituationer. Det faglige indhold er du selv ansvarlig for, men jeg giver dig redskaber til at forbedre din performance i mundtlige fremlæggelser. Jeg giver dig teknikker i, hvordan du bedre strukturerer en fremlæggelse eller præsentation, jeg giver dig konstruktiv og kvalificeret feedback samt booster din selvtillid til en bedre præstation.

 

De seneste år har jeg primært beskæftiget mig med, at holde foredrag og workshops for personer som ønsker at optimere deres potentiale på den ene eller den anden måde. Derfor er min tilbudsvifte, gennem årerne blevet udbygget, så jeg nu kan tilbyde oplæg eller workshops i følgende: 

- Præsentationsteknik og nervøsitet

- Hvordan skriver en jobansøgning/CV

- Hvordan man går til en jobsamtale med efterfølgende konstruktiv personlig feedback

- Oplæg om energi, motivation og engagement

- oplægget "Er du en Fiat eller en Ferrari

- Individuel eksamenscoaching

 

Typisk har jeg en gratis og uforpligtende forsamtale med den/dem som ønsker oplæg eller eksamenscoaching, hvor vi afklarer hvor netop dine/Jeres udfordringer er og hvordan vi kan arbejde med disse.

Alle behov er forskellige og derfor kan forløbet variere i tid og udbytte afhængig af dig og dine udfordringer.

 

 

“Its not about the goal. Its about growing to become the person that can accomplish that goal.”

-Anthony Robbins